A mind once stretched by a new idea never regains its original dimension. - Oliver Wendell Homes Jr

Over Ons

CompanyDoctors is een onderdeel van Cream Consultants (CREAtive Managers), een managementbedrijf dat in 1998 werd opgericht door Michael Cassiers en Mariska De Mey.


Michael Cassiers

Door de jaren heen heeft Michael Cassiers de vaardigheid ontwikkeld om organisaties succesvol te begeleiden door crisis en transformatieprocessen. Mede door voortdurende verdere opleidingen en innovatieve benaderingen en tools, doorziet en analyseert hij snel elke situatie en brengt hij de passende maatregelen die tot de gewenste uitkomst leiden. Dit reikt van het verzekeren van de duurzaamheid van de organisatie tot het vergroten van doeltreffendheid en efficiëntie, het stimuleren van innovatie, de versterking van corporate governance en de verbetering van de relaties met stakeholders. Hij werkte o.m. voor organisaties als Agfa Healthcare, Alpro, CBR, Continental Automotive, Janssen Pharmaceutica, Konica, KPN Belgium, Lamb Weston/Meijer, Origin, Provincie Oost-Vlaanderen.

Michael is een bouwer, inspirerend leider en gepassioneerd chief ‘enabling’ officer die mensen kan samenbrengen. Door zijn ervaring kan hij potentieel en opportuniteiten identificeren waardoor mensen in de organisatie zich kunnen ontwikkelen en openbloeien

 

 Mariska De Mey

Doorheen haar carrière heeft Mariska De Mey zich toegelegd op het creëren en versterken van de identiteit van ondernemingen, organisaties, producten, diensten en personen. Zij deed dat o.m. voor Procter&Gamble, Unilever, Toyota Europe, Arcelor, Bacob/Artesia en tevens voor KMO's en het Ministerie voor Economische Zaken waarbij zij hen hielp bij het definiëren en uitdrukken van hun unieke plaats in hun respectieve markten.

In haar parallelle artistieke activiteit handhaaft Mariska dezelfde focus op identiteit.

 

 

 

 

Terug naar home